Bijesni Messi nazvao magarcem legendarnog engleskog igrača, on mu poručio da ga voli

.
Transfer Lionela Mesija u PSG doveo je do toga da su mnoge nogometne ličnosti kritikovale ovaj potez, a jedan od njih je i bivši defanzivac Liverpoola Jamie Carragher, čije se riječi nisu svidjele sjajnom Argentincu.

 

Nakon pobjede Norwicha nad Watfordom od 3:0 u petak navečer, Carragher koji radi kao stručni konsultant na Sky Sportsu otkrio je da mu je Messi poslao privatnu poruku na Instagramu, nezadovoljan njegovim komentarima.

"Analizirao sam dolazak Ronalda u Manchester početkom sezone. Nisam mislio da je to sjajan transfer za United i naveo sam primjer Messija, jer sam mislio i da Messi nije sjajno rješenje za PSG", rekao je Carragher Sky Sports, dodavši:

"Nakon toga dobio sam privatnu poruku na Instagramu od samog Messija. Privatne poruke neću pokazivati, ali on me je u suštini nazvao magarcem. On gleda nogomet ponedjeljkom naveče, pa se nadam da gleda i ovo, jer Lionel ja te apsolutno volim. Najveći igrač svih vremena i u poređenju sa tobom, ja sam bio magarac, prihvatam to", kazao je bivši igrač Liverpoola.

Engleska legenda Jamie Carragher (737 utakmica za Liverpool) javno je na početku sezone rekao da Argentinac nije pametan trasfer za PSG, a na kraju je dodao da svojim igrama prošle sezone nije zaslužio da se nađe u idealnom timu.

Foto: Twitter