GRČKA U ŠOKU: Bivši fudbaler Real Madrida naručio atentat na Darka Kovačevića

Nevjerovatna vijest dolazi iz Atine! Iza atentata na srpskog fudbalskog asa na Glifadi Darka Kovačevića stoji niko drugi do njegov bivši prijatelj i saigrač iz Olympiacosa Raul Bravo.

Grčki mediji bruje o ovoj vijesti, ali ne navode konkretne razloge zbog kojih je došlo do takvih nesuglasica između dvojice velikih fudbalera da je jedan od njih poželio da ih riješi pištoljem u pravoj mafijaškoj sačekuši. A ni njihov nekadašnji saigrač Predrag Đorđević nije želio da se upušta u dalje spekulacije:

– Nisam upućen i ne znam ništa o tome – bio je kratak legendarni fudbaler i kapiten Olympiacosa u poruci Kuriru.

Pretpostavlja se da su razlog namještaljke i razne druge zakulisne radnje u fudbalu zbog kojih je Raul Bravo nedavno uhapšen u Španiji. Tamošnja istraga došla je do saznanja da je bivši defanzivac Real Madrida organizator grupe koja se bavila namještanjem rezultata i pranjem para, a u kojoj su još bili kapiten Valladolida Borha Fernandez, bivši igrač Leedsa Samuel Saiz i predsjednik Huesce Agustin Lasosa.

Navodno, Kovačević je detalje o njihovim poslovima prepričavao u nekom društvu, što je došlo i do pritvorenog Brava, pa je kao potencijalno nezgodan svjedok dobio opomenu na pravoslavni Božić, uveče 7. januara ispred svoje zgrade na Glifadi.