Bivši fudbaler Slavije u Hrvatskoj: Nisam prvi put zabio s centra, ali su neki udarci išli i u aut

Nemanja Šešlija neočekivano je postao zvijezda, taj je 30-godišnjak na utakmici Treće HNL Jug, u derbiju između BSK Zmaja i Croatije (4-1) zabio gol s centra. Obje ekipe prije susreta su važile kao najbolje u proljetnom dijelu sezone, ali BSK je na svom igralištu u Blatu ipak odigrao – zmajski.

A junak utakmice bio je Šešlija, nekadašnji veznjak Slavije iz Lukavice, prvo je asistirao za vodstvo 2-0, pa za 3-1, a onda je nevjerojatnim pogotkom s centra poentirao za 4-1, tako riješio pitanje pobjednika.

Nije mi to prvi takav gol u životu, i u prvom dijelu sezone na sličan sam način zabio protiv Uskoka. Samo što sam tada zabio iz igre, ovoga puta sam pogodio iz prekida. Ma često ja pokušavam takve stvari, kroz cijelu karijeru pokušavam zabiti na ovakav način, vjerujem da mi ovo nije posljednji gol s centra. Ali sigurno je za sada najljepši – kaže nam Šešlija, pa dodaje:

Ako ćemo iskreno, a bilo je baš svakavih pokušaja. Znali su moji udarci iz takvih daljina završavati svugdje, debelo iza gola, nekad bi lopta otišla čak u ‘aut’, a znam da je jednom završila i na tribinama, haha! No, takvi su udarci moj zaštitni znak, prije sam igrao u Famos Vojkovićima, tamo su svi pamtili moje pokušaje iz daljine. Kažem, volim tako opaliti iz polukoraka, pa što bude – kazao je Šešlija za 24sata.hr.