Bivšoj zvijezdi amputirali obje noge, sada skuplja novac da plati troškove bolnice

s
Jimmy Rave bivša je američka hrvačka zvijezda, a prošle godine odlučio je da ode u mirovinu.

Na taj potez natjerala ga je infekcija, zbog čega su mu doktori morali aputirati ruku. Takođe, amputirane su mu obje noge u junu zbog bakterije koja je otporna na lijekove koji mogu da budu smrtonosni.

 

U godinu dana, dakle, profesionalac je postao gotovo stopostotni invalid. Kako je Rave otkrio, sve je počelo tako što je imao problema s hodanjem.

Kad je otišao na pregled, tada je dobio poražavajuću vijest da su mu zbog bakterijske infekcije morale biti amputirane obje noge ispod koljena.

 

Sudbina se s Raveom okrutno pogirala. Da stvar bude još gora po njega, otkrio je zapanjujuće visok račun troškova koje mora platiti bolnici. Iznos je čak i veći od 100.000 dolara. Od toga, Rave mora platiti više od pola samo za smještaj u bolničkoj sobi...

“Čini se da je došlo vrijeme da se očitujem. Otišao sam svom hirurgu u junu jer sam imao problema s hodanjem. Otkrio je da imam MRSA na obje noge i da ih treba odmah amputirati. Promotori bi vam rekli da sam, kao i moji suvremenici, imao povijest s tim i zbog toga sam često morao otkazivati događaje. Nisam siguran odakle su se pojavile glasine da je to zbog nečeg drugog, ali dugo nisam bio u emisiji. Ja sam uvijek bio iskren o svojoj prošlosti. Išao sam na podcaste i radio intervjue u kojima sam bio potpuno otvoren. Uvijek sam volio profesionalno hrvanje. Boli me pomisliti da bi pleme za koje bih dao svoj žćivot o meni govorilo neistinite stvari. Zbog neugode sam cijelo vrijeme sakrivao noge. Oprostite ako nisam opravdao vaša očekivanja, dao sam sve od sebe, stvarno jesam..." poručio je putem Twittera.

On se 21 godinu bavio profesionalnim hrvanjem, a sada je otvorena stranica na kojoj se prikuplja novac za plaćanje njegovih troškova nakon amputacija nogu, te da mu se kupi proteza s kojom će barem malo normalnije živjeti.