Brbljivi McGregor se unio u lice velikom Ronaldu, završilo se kako su to svi i očekivali!

.
Sreli su se u Rijadu

 

Conor McGregor se sve češće pojavljuje na bokserskim događajima i bio je spektakla tokom egzibicione borbe između Tysona Furyja i Francisa Ngannoua u Saudijskoj Arabiji.

Kontrovezni McGregor postaje kralj fotografija na bokserskim događajima te je ovaj put uhvaćen s nekim od najvećih zvijezda koje su prisustvovale obračunu Fury - Ngannou, uključujući Luisa Figa, Ria Ferdinanda i velikog Cristiana Ronalda.

Tokom susreta došlo je i do sučeljavanja između brbljivog Irca i čovjeka koji se smatra najboljim fudbalerom u historiji.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Nakon što se pozdravio sa Ferdinandom, McGregor je krenuo ka Ronaldu, unio mu se u lice te na nekoliko sekundi niti jedan nisu trepnuli.

Ronaldo se pokazao vrlo hrabrim nije niti jednom trepnuo, te je McGregor bio prvi koji je prekinuo tišinu i pružio je ruku slavnom Portugalcu.

Obojica su se poslije toga srdačno pozdravili te prasnuli u smijeh. Ronaldo je na McGregorovu šalu pokazao palac gore.

Inače, osim Cristiana Ronalda u dvorani u Rijadu je bio prisutan i čuveni Ronaldo Nazario koji je ranije posjetio i prostorije portugalčevog kluba Al Nassra.

Najslavniji fudbaler današnjice Ronaldo je na događaj stigao u društvu svoje partnerice Georgine Rodriguez te su oni iz prvog reda posmatrali obračun. 

Od ranije je poznato da je Ronaldo veliki prijatelj sa McGregorovim vječitim rivalom Khabibom Nurmagomedovom, pa ostaje da se vidi da li će Dagestanac nakon ovog druženja poslati Portugalcu neku poruku.

Podsjećanja radi, u borbi Fury - Ngannou pobjedu je odnio Britanac i to zahvaljujući odluci sudija. Kamerunac je bio odličan, čak je uspio i oboriti na pod čuvenog boksera, ali sudije su odlučile da pobjeda pripadne Kralju Cigana.