Čelzi sprema bombastičan transfer: Tuhel dovodi nekadašnjeg asa Barcelone

asd
Njemački stručnjak već ima popis od nekoliko imena koje bi volio vidjeti na "Stamford Bridgeu"

Menadžer Čelzije Tomas Tuhel (Thomas Tuchel) imat će ovog ljeta puno posla kada je u pitanju slaganje ekipe za predstojeću sezonu. Njemački stručnjak već ima popis od nekoliko imena koje bi volio vidjeti na "Stamford Bridgeu", ali također je sastavio i listu onih koji više od iduće sezone ne bi trebali nositi dres Čelzije.

Jedan od njih je Fikaio Tomori (Fikayo) koji će ostati u Milanu koji je otkupio njegov ugovor, potom Ros Barkli (Ross Barkley) koji također odlazi, a tu su još i Olivije Žiru (Olivier Giroud) i Tami Abraham (Tammy).

Otpisana su i dva mlada igrača, Bili Gilmor (Billy Gilmour) te Connor Gallagher (Konor Galager), a Tuhel se planira riješiti i zaboravljenih Emersona,Zapakoste (Zappacosta), Loftus Čika (Loftus-Cheek) i Bakajoka (Bakayoko). . 

Kada su želje u pitanju, Tuhel prema pisanju engleskih medija to su mjesto napadača, veznjaka, stopera i bočnog nogometaša. Britanski "Telegraph" otkriva da bi jedno od pojačanja mogao biti i Španac Adama Traore (nekadašnji igrač Barcelone).

‘Zvijer‘, kako ga nazivaju zbog impozantnog fizičkog izgleda, našao se na listi pojačanja koju je njemački stručnjak predao čelniima kluba i lako bi se moglo dogoditi da Traore završi na "Stamford Bridgeu". Tuhel u njemu vidi igrača koji bi mogao pokrivati čitavu desnu stranu u formaciji, te bi bio konkurencija na toj poziciji Risu Džejmsu (Reece James).