Rifet Kapić iz Cazina: Dat ćemo svoj maksimum da nastavimo gdje smo stali

U 30. kolu BHT PLBiH, Sarajevo će sutra dočekati Čelik, a povodom te utakmice održana je press konferencija na kojoj su se medijima obratili šef stručnog štaba Bordo tima Husref Musemić i prvotimac Rifet Kapić.

“Jako bitna utakmica za nas. Sve je na našoj strani, tradicija, kvalitet, ali moramo to pokazati na terenu. Čelik dolazi rasterećen, nema šta izgubiti. Imaju dobrih igrača prema naprijed Dilaver, Okić, ima i Jamak. Držimo sve u svojim rukama. Osim pobjede ne smijemo pomisliti na ništa drugo. Vidjeli ste i sinoć da je sve moguće, ali potrudit ćemo se da ne bude iznenađenja, rekao je Musemić i dodao:

-“Osim Pidre i Bekića svi ostali su spremni. Hvala navijačima na ovoj podršci koji su dali i meni i igračima. Ti neki napisi, ja to ne čitam, a kod nas nema razloga da bude loša atmosfera, prvi smo na tabeli. Ljudi se trude da naruše atmosferu, ali ona je dobra. Mala doza pritiska postoji, ali u ovom trenutku imamo dobru atmoferu i sve je u našim rukama. Ne vidim razlog za lošom atmosferom. Cruz će biti na klupi možda mu dam šansu.

Okupljenim medijima se obratio i Rifet Kapić.

Svaka utakmica je teška na svoj način. Dat ćemo svoj maksimum da nastavimo gdje smo stali. Imamo dovoljan broj bodova i želimo da opravdamo očekivanja navijača i samih sebe”, kako pišu Sportske.ba.