Conor McGregor brutalno pretukao komšinicu - Nesretna žena skočila u vodu kako bi izbjegla smrt

-
Irska MMA zvijezda Conor McGregor (34) ponovo se našao u problemu sa zakonom, a kontroverzni borac ovog puta je optužen za prebijanje žene tokom odmora na Ibizi.

Conor McGregor je u proteklih nekoliko godina imao ozbiljne probleme sa zakonom. Tukao je većinom one koji mu ne mogu parirati, a posljednja žrtva bila je proteklog ljeta njegova komšinica i poznanica.

Irac je sredinom jula slavio svoj 34. rođendan u jednom noćnom klubu na Ibizi. Tu je ugledao 42-godišnjakinju koju je prepoznao iz svog komšiluka u Irskoj i pozvao ju je u svoj VIP dio.

Nakon toga uslijedio je i poziv na jahtu gdje je slavlje nastavljeno. Žena je prihvatila, ali potom je upoznala onu brutalnu stranu irske MMA zvijezde.

Ultima Hora donosi detalje dešavanja na jahti koji jasno pokazuju da Conor McGregor nije baš normalan tip.

"McGregor je iznenada postao agresivan prema njegovoj bivšoj komšinici i to nakon što su se provodili cijele noći. Njegovo ponašanje se potpuno promijenilo, potpuno je poludio", piše Ultima Hora i nastavlja:

"Vrijeđao ju je, a zatim ju je udario u stomak i u lice. Nakon što je pala, skočio je o nju i počeo je vikati: 'Ugušit ću te u vodi! Šta ti misliš ko si?', vrištao je pobješnjeli Conor McGregor.

Nije se tu završilo. Nesretna žena je spašavala živu glavu od irskog borca.

"Žena je bila toliko uplašena da je skočila s jahte u vodu kako bi pobjegla. Ubrzo su je spasila obalska straža. Ona je potom u policiji podnijela prijavu protiv Conora McGregora".

Ubrzo je žena promijenila priču. Bila je toliko uplašena da više nije spominjala McGregora kao nasilnika koji ju je napao.

"Kasnije je rekla istražiteljima da je nije napao McGregor i da samo želi ići kući. To je zaustavilo istragu, ali je ona potom nastavljen nakon što je žrtva u Irskoj podigla tužbu protiv McGregora".

"On je kriminalac. Morala sam pobjeći jer sam mislila da će me ubiti. Ne mogu vjerovati da je to učinio. Mislim da bi me ubio da nisam pobjegla", priča 42-godišnja žena.

Oglasili su se i advokati Conora McGregora. Tvrde da nikakvog napada nije bilo.

"Gospodin McGregor odbacuje sve optužbe koje dolaze od njegove gošće na jahti", kratka je poruka koju su poslali.

Conor McGregor je 2021. godine na crvenom tepihu napao muzičara Machine Gun Kellyja, zatim je razbio nos italijanskom muzičaru Francescu Facchinettiju, da bi potom bio optužen i za seksualni napad u procesu koji je pokrenut 2022. godine.

Ranije je također napadao obične građane, dok u oktagonu već godinama nije dobio ozbiljnog borca. Ipak, još uvijek najavljuje veliki povratak i napade na titule.

Irac je u profesionalnoj MMA karijeri koja je odavno u velikom padu odradio 28 borbi i ima učinak od 22 pobjede i šest poraza.