Conor McGregor i snimci iz dvorane: Kaže da je bolji nego ikad i da ga niko neće zaustaviti

,
Najveća MMA zvijezda svijeta Conor McGregor (34) sprema veliki povratak u oktagon.

 

The Notorious je posljednji meč u UFC-u odradio u maju prošle godine. Lom noge zaustavio ga je u revanšu s Dustinom Poirierom od koga je izgubio i u januaru 2021. godine.

Conor se relativno brzo oporavio. Počeo je s treninzima krajem godine i žestoko radi kako bi se što prije vratio u oktagon.

U međuvremenu je odbio navode da će se vratiti u bokserskom meču protiv Floyda Mayweathera. Irac želi UFC titulu velter kategorije, no još uvijek nije poznat datum njegovog povratka.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

McGregor kao nikada ranije objavljuje snimke iz dvorane. Poprilično se nabildao, izgleda veći nego ikad ranije, a uveliko radi i na popravljanju ostalih detalja u borbi.

Također, kontroverzni Irac najavljuje i povratak na tron. Želi ponovo biti prvak i tvrdi da je bolji nego ikad i da ga niko ne može zaustaviti na povratku u oktagon.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Udaračke vještine je imao i ranije, odlučio ih je dodatno poboljšati, no najviše radi na svom hrvanju koje je bilo prosječno za jednog šampiona dvije divizije UFC-a.

To su njegovi protivnici itekako koristili, no u nastavku karijere bi mogli imati mnogo većih problema s Conorom u hrvanju. S njim radi elitni trener hrvanja Sergey Pikulskiy i vidjet ćemo na povratku je li išta naučio.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Snimci koje montira njegov tim su jedno, a ono što pokazuje u borbama nešto sasvim drugo. Odavno The Notorious ništa nije pokazao i iako još uvijek ima ogromnu popularnost, niko ga više ne smatra kalibrom za šampiona.

Conor McGregor je u profesionalnoj MMA karijeri odradio ukupno 28 borbi. Ostvario je učinak od 22 pobjede i šest poraza.

 

 

Četiri od tih šest poraza došli su predajom, a dva nokautima. Što se pobjeda tiče 19 puta je nokautirao rivala, jednom mu je predan meč, a dva puta su njegovi pobjednički mečevi išli na odluku sudija.

Foto - Screenshot