Conor McGregor napravio potpuni haos nakon tetkine sahrane - Sijevale su pesnice sa svih strana

.
Potpuno je poludio

 

Irska MMA zvijezda Conor McGregor napravio je potpuni haos na sahrani svoje tetke Pamele koja je preminula prije dva dana. The Notorious je ušao u obračun s još uvijek neimenovanim osobama i došlo je do masovne tuče.

Conor McGregor ne prestaje raditi gluposti van oktagona. Ovog puta je uspio da se potuče nakon sahrane njegove tetke Pamele.

U pubu gdje su okupljeni gosti odavali počast preminuloj ženi došlo je do potpunog haosa. Sijevale su pesnice sa svih strana i navodno je u svemu učestvovao Irac.

Iz snimka koji se pojavio vidi se masovna tuča u kojoj mnogi momci razmjenjuju udarce, ali još uvijek se ne zna ko je sve učestvovao i kolika je umiješanost irske MMA zvijezde.

Ipak, prema određenim informacijama on je taj koji je napravio haos jer je serijom čudnih poruka na društvenim mrežama provocirao stanovnike Liverpoola i govorio je o ubistvima.

"Ubistvo, ubistvo. Svi vani. Birkenhead je McGregorov, govorio je Conor na snimcima.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

On je potom primijećen kako u žurbi odlazi s mjesta na kojoj se odavala počast njegovoj tetki.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

U narednom periodu se očekuje više informacija, ali nevjerovatno je šta Conor radi i na događajima gdje bi trebao biti potpuno privržen porodici.

I dok tuče druge ljude po sahranama i kafanama McGregor još uvijek ne zna kada će se vratiti u oktagon jer još uvijek nije podvrgnut testiranjima na nedozvoljena sredstva.

Mnogi su uvjereni kako Irac nije čist i da zbog toga nije ušao u program testiranja, pa ga u oktagonu ne treba očekivati još nekoliko mjeseci.