“Ćoralići Cup 2021”: U Cazinu održano sedmo izdanje sportske manifestacije

asd
Proteklog vikenda u Cazinu je održano sedmo izdanje sportske manifestacije “Ćoralići Cup 2021”. Prvog dana takmičenja odigrane su utakmice u kategorijama 2008., 2010., i 2012. godište, a drugog , 2009., 2011. i 2013. godište.

Između ostalih, na turniru su učešće uzeli i mladi nogometaši „Zvijezde“ Midž-Hit i osvojili prvo mjesto u kategoriji 2010. godište. Igrači Zvijezde su u finalu pobijedili ekipu domaćina NK „Ćoralići“ rezultatom 1:0.

Trener Meho Pobor izvukao je maksimum iz ekipe koja je na ovom turniru pokazala veliki potencijal, a činili su je: Ponjević Almin, Sajdin Čaušević, Ensar Grahović, Davud Abdić, Arnes Zulić, Emil Holić, Damel Šabić, Ajdin Nuhanović, Asmin Huskić i Eman Šehić. Iz kluba su uputili čestitke treneru i mladim nogometašima, te da nastave predano raditi kako bi im se isplatio sav trud koji ulažu.  Također, zahvalili su se i  njihovim roditeljima na podršci koji sve to prate, kako finansijski, tako i vremenski.

Nakon dvodnevnog takmičenja poredak za sveukupnog pobjednika bio je sljedeći:

1.NK ĆORALIĆI 24 boda

2.AN JEDINSTVO 24 boda

3.MLADOST BEHAR 22 boda

4.OFK BIHAć 20 bodova

Odluka za sveukupnog pobjednika je određena bacanjem novčića, gdje je NK ĆORALIĆI imao više sreće od AN JEDINSTVO i postao svukupni pobjednik.


Foto: RVK