Cristiano Ronaldo se pretvara u pravog očajnika - Slabo ko može da povjeruje šta je sada uradio

.
Pogodilo ga ispadanje s EURO-a

 

Strast i želja Cristiana Ronalda nerijetko prerastu u očaj. Tako je bilo i u Njemačkoj na Evropskom prvenstvu, a posljedice njegovih frustracija sada je osjetio njegov saigrač.

Fudbalska reprezentacija Portugala ispala je u četvrfinalu Evropskog prvenstva. Bolja od njih bila je selekcija Francuske.

Portugalci su prvi koji su osigurali prvo mjesto u grupi (grupa F), nakon pobjeda protiv Češke i Turske, nakon čega su sebi mogli dozvoliti poraz od Gruzije.

Osmina finala donijela je duel sa Slovenijom gdje se Portugal provukao. Nakon 120 minuta nije bilo golova, pa su Portugalci prošli na penale.

Slično je bilo i u četvrtfinalu protiv Francuske, samo što je u raspucavanju ovaj put Portugal bio lošiji i oprostio se od takmičenja.

Zanimljivo je da je tragičar Portugala bio Joao Felix, a igrača Atletico Madrida na sebi svojstven način odlučio je "kazniti" Cristiano Ronaldo.

Naime, igrač Al Nassra je svog saigrača iz reprezentacije otpratio na Instagramu nakon utakmice s Francuskom i nakon što je promašio penal.

Ako pogledamo na profil Joaoa Felixa, vidjet ćemo da on još uvijek prati Cristiana Ronalda, te mu očito nije zamjerio.

Kao da je Cristiano Ronaldo zaboravio da je upravo on protiv Slovenije promašio penal kada mu je Jan Oblak odbranio. Zaista potez kakvim se lider jedne ekipe ne može pohvaliti.

Sjetit ćemo se da je Cristiano Ronaldo i plakao između dva produžetka u utakmici protiv Slovenije, te se zaista može reći da postaje očajan iako su njegove suze nešto na što smo navikli.

Fudbaler Al-Nassra svojom posljednjom objavom na Instagramu nagovijestio je da će i u budućnosti nositi dres Portugala.

"Htjeli smo više. Zaslužili smo više. Za nas. Za svakog od vas. Za Portugal.

Zahvalni smo na svemu što ste nam dali i na svemu što smo do sada postigli.

Na terenu i van njega, siguran sam da će ovo sve biti nagrađeno i da će se sve nastaviti graditi. Zajedno", objavio je Cristiano Ronaldo.

Mnogi ovu objavu vide kao najavu nastupa na Svjetskom prvenstvu 2026. godine koje će se igrati u Kanadi, SAD-u i Meksiku, a to se može vidjeti i u komentarima gore priložene objave.