Da li je ovo najgorih 80 sekundi ikad viđenih u NBA ligi, niko nije imao pojma šta radi na terenu (VIDEO)

NBA
Internetom kruži snimak s utakmice NBA lige između Clevelanda i Golden Statea u kojem je viđeno, kako se navodi, 80 najgorih sekundi u historiji najjače košarkaške lige svijeta.

 

Tokom jednog napada aktuelnog prvaka, igrači su konstantno gubili kontrolu nad loptom, imali su čak sedam promašaja, što u pokušaju polaganja, otvorenim šutevima ili odbijenim loptama, no tu nije bio kraj "patnje" na terenu i greške su se samo nastavile.

Nakon što je Cleveland konačno došao do lopte i pokušao je prenijeti na polovinu Golden Statea, jedan košarkaš se okliznuo i izgubio posjed, pa su Warriorsi odigrali još jedan potpuno bezidejan napad, koji je završio još jednim velikim promašajem.

I na kraju, kada se igra smirila i Cleveland postavio novi napad, sve je završilo Osmanovom greškom u koracima, pa je ova situacija s razlogom proglašena kao "najgorih 80 sekundi ikad viđenih u NBA ligi".

Još jednom podsjećamo, Golden State je slavio rezultatom 120:114, a do pobjede ih je nosio Poole, koji je ubacio 32 poena.