Da li je tema i transfer u MLS? Beckham i Modrić se družili u Hrvatskoj, zajedno su i večerali

.
Brojni evropski mediji objavili su priču da su se hrvatski nogometaš Luka Modrić i legendarni Englez David Beckham družili na otok Šipan na Jadranskom moru.

Kako navode hrvatski mediji, Modrić i Beckham su viđeni u restoranu Bowa na ovom elafitskom otoku, a s njima u društvu bio je i vlasnik restorana u kojem su sjedili.

David Beckham sa suprugom Victorijom i njihovom djecom proteklih je sedam dana proveo na otoku Lopudu.

"Beckhamovi su, izgleda, oduševljeni obalom Hrvatske budući da su na Lopudu u istom resortu ljetovali i prošle godine", navodi Index.hr.

Ipak, njihov sastanak pokrenuo je i špekulacije da Beckham pokušava ubijediti Modrića da od naredne sezone pojača Inter Miami, odnosno pridruži se ekipi u kojoj igraju Lionel Messi, Sergio Busquets i Jordi Alba.

Modrić se tokom ovog ljeta dovodio u vezu s prelaskom u Saudijsku Arabiju, no na kraju je odbio bogatu ponudu tamošnjih klubova i odlučio je ostati vjeran Real Madridu, iako je trenutno rezervni igrač, odnosno ne igra više u prvoj postavi.

Upravo zbog toga, vjeruje se kako i Modrić već polako razmišlja o narednoj sezoni i planovima za budućnost, a da bi sastanci s Beckhamom mogli dati odgovor i gdje bi mogao nastaviti karijeru.

 

Foto:Screenshot/Twitter