Dani Alves otkrio detalje intimnog odnosa s djevojkom, pa se slomio pred sudom

.

Bivši reprezentativac Brazila i nekadašnji fudbaler Barcelone, PSG-a i Juventusa Dani Alves potpuno se slomio tokom današnjeg ročišta.

Alves je optužen da je u alkoholiziranom stanju silovao djevojku u klubu, a tokom današnjeg izlaganja ispričao je do detalja šta se kobne noći zapravo dešavalo.

Upoznao djevojku u klubu

Sreo sam se sa svojim prijateljima (njih troje) i krenuli smo na večeru u restoran "Klinik". Stigli smo oko 14:30 sati. Pošto se dugo nismo vidjeli sjedili smo do jedan ujutru. Naručili smo pet flaša vina i jednu flašu japanskog viskija - krenuo je pričati Dani Alves.

On je naveo kako je popio dvije flaše vina i čašu viskija, te da je provod nastavljen u klubu Suton. Kako je rekao, tu je došlo do poznanstva sa djevojkom koja ga optužuje za silovanje.

Došli smo do separea i počeli da igramo. Nedugo zatim došle su dvije djevojke kojima su se kasnije priključile još tri, među kojima je i podnosioc žalbe sa njene dvije drugarice. Nije im bilo uopšte neprijatno, došle su i počele da nas pozdravljaju - kazao je on.
 

Moj svijet se srušio

Nakon toga je ispričao da su prisno igrali, te da je u jednom trenutku otišao do toaleta.

Kleknula je ispred mene. Svukao sam pantalone i sjeo na klozetsku dasku. Nisam je ošamario, niti bacio na zemlju. Nije mi rekla da ne želi da imamo odnos - nastavio je Alveš.

Na kraju svog govora u sudu se potpuno slomio i zaplakao.

Kada smo izašli iz kluba, moja žena je spavala kod kuće. Nikad više nisam vidio podnosioca žalbe i njene prijatelje. Kasnije sam vidio da me u štampi optužuju za silovanje. Moj svijet se srušio. Bio sam uništen jer su mi u Brazilu blokirali sve ugovore - briznuo je u plač Dani Alves.

Bivšoj fudbalskoj zvijezdi prijeti 12 godina zatvorske kazne zbog djela koje mu se stavlja na teret.