Debakl Prosinečkog u Turskoj: Njegovo najveće pojačanje dobilo crveni karton

Turski Kayserispor koji s klupe vodi bivši izbornik reprezentacije BiH Robert Prosinečki doživio je uvjerljiv poraz rezultatom 5:1 od Alanyaspora u utakmici 18. kola turske Super lige

Kayserispor je dobro igrao u prvom poluvremenu i bio ravnopravan protivnik domaćoj momčadi, a onda u 38. minuti Tzavellas pogađa za 1:0 i donosi prednost Alanyasporu.

Ključni trenutak utakmice dogodio se u prvoj minuti sudačke nadoknade kad je bh. reprezentativac i bivši igrač Rijeke Zoran Kvržić zbog oštrog prekršaja dobio direktan crveni karton i tako ostavio ekipu s igračem manje.

Sudac nije odmah dao crveni karton bivšem igraču Rijeke, ali je nakon pregledavanja VAR-a odlučio isključiti bh. igrača. S igračem manje Kayserispor nije imao nikakve šanse protiv domaće momčadi, a u drugom poluvremenu pitanje pobjednika su odlučili Bakasetas, Cisse i Fernandes koji su postigli tri pogotka do 84. minute.

Pedro Henrique je uspio smanjiti na 4:1, a onda konačnih 5:1 postavlja Fernandes u 92. minuti. Ovim porazom ekipa Roberta Prosinečkog ostala je na posljednjem mjestu turske Super lige s 10 osvojenih bodova.