Dejan Stanković prije Roberta Prosinečkog

Nekadašnji fudbaler Lazija i Intera, koji je omladinsku karijeru započeo u Crvenoj zvezdi, Dejan Stanković, mogao bi se vratiti na stadion ''Rajko Mitić'', ali kao trener.

Kako pišu ''Večernje novosti'', Dejan Stanković je prvi pik Crvene zvezde u slučaju da Vladan Milojević ipak ne ostane na klupi Beograđana, mada su stvari danas mnogo optimističnije nego u nedjelju poslije utakmice kada su mnogi Milojevićeve riječi nakon Čukaričkog protumačili kao odlazak sa popularne Marakane. Ipak, on ih je na Zvezdinoj večeri istog dana raspoložio, a danas je održan i sastanak sa čelnicima kluba, prenosi Oslobođenje.ba.

Ipak, to nije spriječilo pojavljivanje priča o novom treneru, u ovom slučaju Dejana Stankovića koji je trenerski zanat počeo peći u omladinskim kategorijama Intera. A kao što smo ranije pisali, većina navijača Crvene zvezde je za povratak Robija na klupu, jer su pod njima igrali vjerovatno najljepši fudbal u ovoj deceniji.

Koja će od legendi pobijediti u trci za nasljednika Milojevića, i da li će se već ove zime mijenjati trener, i da li će uopšte Stanković ili Prosinečki biti na klupi tima iz Ljutice Bogdana ostaje da se vidi.