Dok Mesi slavi: Nejmar igra poker, Embape već trenira

.
Nejmar je imao velike ambicije na Svjetskom prvenstvu u Kataru, ali ipak su njegovi saigrači ti koji su vodili glavnu riječ u finalu Mundijala

 

Kilijan Embape (Kylian Mbappe) (24) dao je sve od sebe, postigao je hattrick Argentincima, ali nije uspio odvesti francusku fudbalsku reprezentaciju do drugog uzastopnog pehara prvaka svijeta.

Sjajni Embape u utorak je proslavio svoj 24. rođendan, a izgleda da je u novu godinu života ušao motiviraniji nego ikad prije. Njegov je klub, PSG, objavio video u kojem se vidi kako je samo tri dana nakon finala Svjetskog prvenstva Embape već došao u klupske prostorije i time dao do znanja da je na raspolaganju.

 

 

Francuska liga se nastavlja naredne srijede

Naravno, očekuje se da će Francuz prvo nekoliko dana odmoriti s porodicom i prijateljima za vrijeme blagdana, no veliki je to kontrast u odnosu na njegove saigrače Lionela Mesija (Messi) (35) i Nejmara (30) koji su trenutno u Južnoj Americi. Francuska liga nastavlja se 28. decembra, tako da su čelni ljudi kluba sigurno oduševljeni što je Embape već spreman za drugi dio sezone.

Nejmar je imao velike ambicije na Svjetskom prvenstvu u Kataru, ali ipak su njegovi saigrači ti koji su vodili glavnu riječ u finalu Mundijala. Mesi i Embape bili su zlatna i srebrna lopta i najbolji strijelci SP-a, dok je Nejmar i njegov Selesao otišao kući nakon poraza u četvrtfinalu od Hrvatske.

Nejmar se dobro provodi

Brazilska zvijezda od tada je u rodnoj državi, a tamo se očito odlično provodi. Nedavno je imao privatnu zabavu, a svakih nekoliko dana pokaže svojim pratiteljima na društvenim mrežama čime se bavi, to uglavnom bude igranje pokera.

Mesi je za to vrijeme u Argentini, gdje slavi s ostatkom reprezentacije i porodicama te prijateljima titulu svjetskog prvaka. 

FOTO: TWITTER / INSTAGRAM