Dok se Mbappe "tješi" blizankinjama, u Parizu se dešava ono što čeka cijeli fudbalski svijet!

.
Odlučan potez PSG-a

 

Izgleda da je došao i taj dan. Kylian Mbappe je bliže neko ikad odlasku iz PSG-a, pogotovo nakon dašanjih dešavanja u klupskim prodavnicama te na stadionu Park prinčeva.

Hladni rat između Mbappea i PSG-a traje već sedmicama, a čini se da su konačno Parižani odlučili da dignu ruke i pristaju na prodaju sjajnog Francuza.

Kada se brzinom svjetlosti uklanjaju dresovi nekog igrača iz klupskog fan shopa onda je jasno da se nešto dešava te da je transfer jako blizu.

Naime, posjetitelji su zabilježili snimke kako uposlenici u prodavnicama PSG-a užurabno uklanjaju Mbappeove dresove koji više nisu na prodaju.

Istovremeno je uklonjen i Mbappeov poster na stadionu Park prinčeva i sve upućuje da je konačno došao dan kada će jedan od najboljih igrača svijeta napustiti PSG. 

Mbappe je i prošle godine bio blizu odlaska, ali je na kraju potpisao novi ugovor na dvije plus jednu godinu, a kako nije želio aktivirati klazulu o produženju to znači da na ljeto može otići kao slobodan igrač. 

Upravo iz tog razloga su u PSG-u odlučili da ga prodaju već ovog ljeta, a današnja dešavanja govore da je transfer kojeg praktično čeka cijeli svijet bliže nego ikad. 

Inostrani mediji su ubijeđeni da je Mbappeova naredna stanica Real Madrid te Kraljevi samo čekaju signal Francuza i riječi "želim otići" kako bi se posao završio.

U međuvremenu, Mbappe koji je izbačen iz prvog tima PSG-a uživa na Sardiniji i to u društvu dvije blizankinje Olivije i Nicole Giannelle.

Italijanke rođene 1997. godine  nisu toliko poznate u javnosti, drže niske profile i relativno nisu primjetne na društvenim mrežama. Oboje se bave manekenstvom i uspjele su privući oko Mbappea.

Zabavaljnje sa blizankinjama jasan je znak da je Mbappe vezu sa 32-godišnjom Ines Rau ostavio iza sebe.