Dok su mu ispraćali tetku na vječni počinak, McGregor u toaletu s tuđom ženom pravio lom

.
Nastao je pravi haos i tuča

 

Conor McGregor ponovo je napravio popriličan haos i sudjelovao je u tuči tokom sahrane njegove tetke Pamele. Određeni mediji tvrde da je tuča nastala jer je The Notorious uhvaćen s tuđom ženom u toaletu puba gdje se ukazivala počast tetki.

Conor McGregor ponovo je bio dio obračuna van oktagona. Irac je navodno učestvovao u tuči u pubu gdje se odavala počast njegovoj tetki Pameli koja je preminula prije nekoliko dana.

Na snimcima koji su se pojavili vidi se obračun velikog broja ljudi, a zatim i McGregor koji u pratnji osiguranja užurbano bježi iz objekta gdje se sve dešavalo.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Pojavio se svjedok koji tvrdi da je McGregor krivac za sve. Dok se odavala počast njegovoj tetki on je s tuđom ženom imao seks u toaletu.

Ubrzo su međutim otkriveni. Odmah je izbio obračun u kojem je učestvovalo desetak muškaraca, a zatim je primijećen Conor kako užurbano odlazi iz puba u predgrađu Liverpoola.

Da je napravio problem koji se želi sakriti objavama i vlasnika puba da je sve bilo u najboljem redu i da je Conor pravi gospodin, McGregor je sam priznao u seriji objava koje je imao na Twitteru.

On je, vjerovatno poprilično pijan kao i inače, postavio glasovnu poruku: "Ubistvo, ubistvo. Svi vani. Birkenhead je McGregorov, govorio je Conor na snimcima.

Gdje god da se Conor nađe tu jednostavno mora nastati određeni problem jer jednostavno čovjek je spreman na sve kako bi bio u centru pažnje.

Nedavno je tako optužen za silovanje u toaletu tokom utakmice NBA finala u Miamiju i taj proces je trenutno u toku.

Što se tiče borilačke karijere ona je još uvijek na čekanju jer McGregor nije ušao u program testiranja na nedozvoljena sredstva i teško je reći kada bi se mogao vratiti u oktagon.