Đoković nakon 80 dana igra takmičarski meč: Poznato kada će na teren u Tel Avivu

.
Novak je trebalo da nastupa i u dubl konkurenciji u Tel Avivu, ali se njegov partner Džonatan Erlih zbog povrede povukao

 


Novak Đoković će igrati u drugom kolu turnira u Tel Avivu protiv Pabla Anduhara u četvrtak, a na teren neće izaći prIJe 17.30 sati što znači da će zatvoriti program četvrtog dana turnira.

Ovo će biti prvi takmičarski meč Đokovića još od finala Vimbldona (10. jul), u kome je savladao Nika Kirjosa sa 3:1. Prije Đokovića i Anduhara će u četvrtak igrati Van De Zandšulp – Broudi, Švarcman – Rinderkneh i Lešem – Pospišil.

U slučaju pobjede u drugom kolu, Novak bi u narednom mogao da igra protiv pobjednika meča Lešem – Pospišil, dok bi u polufinalu mogao da naleti na Dijega Švarcmana.

Novak je trebalo da nastupa i u dubl konkurenciji u Tel Avivu, ali se njegov partner Džonatan Erlih zbog povrede povukao.

Jedan od najboljih tenisera svijeta je učetvovao na Lejver kupu, gdje je upisao dvije pobjede i poraz, a posljednje obraćanje je potvrdilo i da je povreda desnog ručnog zgloba prošlost.

Turnir u Tel Avivu, iz serije 250, igra se za nagradni fond od 949,475 dolara.