Draško Stanivuković se oglasio nakon Laninog podviga: Pokazala si da su tvoj talenat i rad iznad sistema i zemlje koja često...

,
Region i Evropa bruje o velikom podvigu Lane Pudar koja je sinoć u finalnoj utrci Evropskog prvenstva u disciplini 200 metara delfin osvojila zlatnu medalju.

 

Pudar je do cilja došla s vremenom 2:06.81 i iza sebe ostavila mnogo starije takmičarke, a nakon nevjerovatnog nastupa koji je oduševio sportsku planetu hvalospjevi su se počeli nizati sa svih strana.

Sportisti, navijači, političari i ostale javne ličnosti čestitale su Lani na senzacionalnom podvigu, a jedan od njih je i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

Stanivuković se oglasio putem zvanične Facebook stranice i istakao da je Lanin talenat i rad iznad sistema i zemlje koja često ne prepoznaje vanserijske potencijale.

"Draga Lana, čestitam ti na uspjehu i osvojenim medaljama. Pokazala si da su svoj talenat i rad iznad sistema i zemlje koja često ne prepoznaje najbolje među nama. Banjaluka je ponosna na tvoj uspjeh i spremna da te podrži u daljim pohodima na nove rezultate. Želimo ti puno uspjeha u daljim takmičenjima i radujemo se tvojim novim medaljama. Znaj da si uvijek dobrodošla u Banjaluku gdje ćemo te rado dočekati i ugostiti", poručio je Stanivuković.

Više možete vidjeti OVDJE.