Džanan Musa trenira uz pjesmu Frenkie-ja, u New Yorku se fotografisao s Marijom Šerifović

Košarkaš Brooklyn Netsa i reprezentativac BiH Džanan Musa treninge u teretani radi slušajući bh. repera Frenkieja, a na Instagram profilu se "pohvalio" susretom s jednom od najpoznatijih pop pjevačica na Balkanu Marijom Šerifović.

Musa je na Instagram profilu objavio videozapis iz teretane, a u pozadini se čuje pjesma bh. repera Frenkieja i Kontre "Gdje god su moji". 

Bh. košarkaš je također objavio da se u New Yorku sreo s najpoznatijom regionalnom pop pjevačicom Marijom Šerifović te je tu priliku iskoristio kako bi se fotografisali. 

U NBA ligi trenutno traje pauza jer je u toku All-Star vikend, a Musa se krajem januara vratio treninzima nakon što je mjesec i po dana bio van terena zbog povrede ramena. 

Podsjećamo, Musu su na posljednjem NBA draftu izabrali iz ekipe Brooklyna za koju je već debitovao u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta, ali je prije povrede, ali i nakon nje, više igrao u Razvojnoj ligi, što će vjerovatno biti slučaj i u narednom periodu, odnosno sve dok mladi bh. košarkaš ne dođe na razinu koju u Brooklynu od njega očekuju, prenosi Klix.ba.