Džeko nije samo lider na terenu: Pogledajte kako izgleda kad se opusti i zapleše u autobusu (VIDEO)

džeko
Kapiten nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine i Fenerbahčea Edin Džeko već na samom startu karijere u Turskoj nametnuo se u lidera svog novog kluba.

 

Nakon što je dres Intera zamijenio onim Fenerbahčea, Džeko je postao pravi lider kluba i na debiju dobio je kapitensku traku oko ruke. Trener Ismail Kartal mu vjeruje, a da je to bio pravi potez, pokazalo se već i u uvodnim utakmicama.

Džeko je odigrao četiri utakmice u dresu Fenerbahčea, makar one službene, te postigao četiri gola uz dvije asistencije. No, osim na terenu, reprezentativac BiH pravi je lider i u svlačionici te van terena kada je sa svojim saigračima.

Tako svakodnevno na stranicama Fenerbahčea možemo vidjeti da je Džeko ovom turskom velikanu donio dimenziju više i kada je raspoloženje cijelog tima u pitanju.

Nakon utakmice sa Samsunsporom, u kojoj je Džeko postigao gol, naš reprezentativac se opustio u autobusu, zapjevao i zaplesao. Fenerbahče je objavio kadrove koji pokazuju da je u atmosferi sjajna svlačionici te da je Džeko najzaslužniji za to.

Kadrove koje je objavio Fenerbahče pogledajte u umetnutom prilogu.

Foto: Screenshot/Fenerbahce Instagram

 

VIDEO