Famozna nimfomanka (37) je uništila dvojicu slavnih sportista, a trećem poručuje: "Napravi mi sina!"

.
Melissa Satta je jedan od najpoznatijih italijanskih manekenki i voditeljica. Skoro deset godina je bila u braku sa bivšim fudbalerima Kevinom Princeom Boatengom i Christianom Vierijem, a sada je u vezi sa teniserom Matteom Berrettinijem.

Satta je prije nekoliko dana bila gošća jedne emisije na televiziji Rai gdje je govorila o sebi, odnosima sa Boatengom te vezom sa Berrettinijem od kojeg želi da joj napravi sina.

"Osjećam se kao lavica, čak ga imam i tetovažu lavice. Imam i istetoviranog tigra na nozi, sa zmajem. To su dva karaktera koje se susreću, dobro i zlo, jaka i slaba ličnsot, koje kad se spoje čine jednu cjelovitost", rekla je ova 37-godišnjakinja.

"Sa starošću sam popravila svoju društvenost, kao dijete sam bila ciničnija. S godinama sam postala bolja", dodala je Italijanka.

Ona je negativni publicitet doživjela prije nekoliko godina kada se pojavila vijest da je zbog prevelike želje za seksom uništila karijeru Boatengu s kojim ima i sina Maddoox Princea.

"Tetovaža za mog bivšeg muža? Nestala je." Unatoč tome što je izbrisala tragove na svom tijelu iz braka s Boatengom, Satta nikada neće zaboraviti ljubav koju je osjećala prema bivšem članu Milana.

"Ljubav mog života? Bila sam sa svojim bivšim mužem Boatengom 10 godina i ne neću ih izbrisati. Uspomena koju ću imati za cijeli život."

Atraktivna brineta je već neko vrijeme u vezi sa teniserom Berrettinijem zbog kojeg se također suočila sa određenim kritikama i optužbama da je nimfomanka te tako uništava i njegovu karijeru.

"Dajem sve od sebe", rekla je Satta kazavši da poznato tenisera želi da joj napravi drugo dijete jednog dana.

"Uvijek nešto nedostaje da bih se definisala istinski sretnom. Ambiciozna sam, na poslu uvijek postoji nešto više što bih mogla učiniti, kao i u privatnom životu."

"Možda bih željela imati još jedno dijete, zato uvijek može biti pravi trenutak."

Od slavnih sportista Satta je svojevremeno bila u vezi i sa čuvenim napadačem Christianom Vierijem i to od 2006. do 2011. godine.