Gojak, Hajrović i igrači Dinama odbili smanjenje plata, da li ste vidjeli reakciju zagrebačkog kluba?

hkll
Hrvatski klub Dinamo Zagreb jučer je saopštio da će igračima i stručnom štabu smanjiti plate narednih šest mjeseci zbog pandemije koronavirusa.

Modri su se oglasili saopštenjem u kojem su obrazložili svoju odluku i objasnili kako će se isplaćivati plate, no po svemu sudeći fudbaleri Dinama nisu pristali na to.

To potvrđuje i novo saopštenje prvaka Hrvatske objavljeno danas u kojem su se Modri zahvalili svim radnicima u klubu koji su prihvatili odluku, osim prvom timu.

 

"Uprava GNK Dinamo upućuje iskrenu zahvalu zaposlenicima kluba, B momčadi i nogometnoj školi koji su u manje od 24 sata prihvatili mjeru o nužnom smanjenju plaća u periodu do 30. rujna 2020. godine.

 

Hvala svima koji su uz razumijevanje teške i neizvjesne situacije prihvatili odluku kluba. Ova odluka koju nije bilo lako donijeti nužna je s ciljem očuvanja stabilnosti i likvidnosti GNK Dinamo u trenucima velike krize u Hrvatskoj i pandemije koronavirusom te u trenucima kada su nogomet i sport potpuno zaustavljeni, u Hrvatskoj i svijetu", poručili su iz kluba.

 

Podsjetimo, Dinamo je jučer donio odluku po kojoj igrači i treneri ostaju bez trećine prihoda. Trećina primanja isplatit će im se u redovnim rokovima, dok će se trećina primanja isplatit u roku od šest mjeseci od datuma odigravanja prve sljedeće službene utakmice zagrebačkog kluba.