Golman Belenensesa nokautirao igrača Porta, Pepe plakao od tuge i nevjerice

Pepe
Nogometaš Porta Nanu doživio je tešku povredu glave u meču portugalske lige protiv Belenensesa, a posebnu pažnju u tom trenutku privukao je njegov saigrač Pepe koji nije mogao sakriti suze zbog svega što se desilo.

 

Pomenuta situacija desila se u finišu meča i to nakon sudara Nanua i golmana domaće ekipe Kritsyuka, a jasno, na kraju je deblji kraj izvukao desni bek Porta, koji je vozilom hitne pomoći odmah prevezen u bolnicu.

U trenutku dok je Nanuu ukazivana pomoć, kamera je u krupni kadar stavila njegovog saigrača Pepea, bivšeg igrača Real Madrida, koji je plakao u tom momentu i jednostavno nije mogao sakriti emocije, što je izazvalo brojne reakcije na društvenim mrežama. Suze nije mogao sakriti ni Marega, napadač Porta kojeg je kamera također prikazala.

Nakon meča je upravo Pepe razgovarao s novinarima i rekao da je dobio informaciju kako će s njegovim saigračem sve biti dobro.

"Želim svom saigraču Nanuu brz oporavak. Liječnici iz hitne pomoći su mi rekli da će sve biti dobro i da je već pri svijesti", rekao je Pepe nakon meča.

Meč između Belenensesa i Porta završen je bez pogodaka (0:0).

Video možete pogledati  OVDJE