Grb Tottenhama nestao s dresa u nekoliko sekundi, zna se šta se desilo

.
Brennan Johnson neočekivano u centru pažnje

 

Tottenham je sinoć na svom terenu ubjedljivo pobijedio Newcastle sa 4:1 u meču 16. kola engleskog Premiershipa, a u centru pažnje našao se Brennan Johnson zbog detalja na njegovom dresu.

Tottenham je u derbiju protiv Newcastlea pokazao svoju snagu jer malo ko je očekivao da će londonski klub tako lagano doći do tri boda.

Domaći su već nakon prvog poluvremena golovima Udogieja i Richarlisona vodio sa 2:0, a u drugom dijelu ponovo je pogodio Brazilac, te Son za 4:0. Konačnih 4:1 u samom finišu meča postavio je Joelinton.

Međutim, u centru pažnje javnosti našao se mladi Brennan Johnson koji je igrao od prve minute i odigrao sjajnu utakmice.

Johnson je privukao pažnju zbog detalja na dresu koji je sve zbunio. Naime, igrač Tottenhama je počeo utakmcu od prve minute i s njegovom opremom je sve bilo u redu, no kako je utakmica odmicala mnogi su shvatili šta se desilo.

Problem je bio grb Tottenhama na dresu ovog mladog fudbalera koji je spao tokom utakmice.

Grb Tottenhama bio je na Johnsonovom dresu kada je meč počeo, ali nakon jednog duela je ostao bez njega jer nije bio dovoljno pričvršćen za dres.

The Sun piše da je glavni razlog što u Tottenhamu lijepe grb za dres i ne koriste šivaće mašine za to, ali očito da pegla nije odradila dobar posao jer je grb spao s dresa već nekoliko minuta nakon početka utakmice.

OBJAVU POGLEDAJTE OVDJE.

No, time se niko nije previše zamarao u londonskom klubu jer je njima najvažnije bilo što su upisali velika tri boda u okršaju protiv Newcastlea.

Tottenham je trenutno peti na tabeli i prekinuo je konačno lošu seriju, te sada ima 30 bodova. Newcastle je sedmi sa četiri boda manje u odnosu na sinoćnjeg protivnika.