Hadžibegić napravio presedan: Selektor odlučio odgovarati javno na pitanja navijača

Hadžibegić
Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Faruk Hadžibegić je napravio presedan kada je njegova funkcija u pitanju.

 

Hadžibegić je postao prvi selektor od nastanka našeg saveza koji je odlučio javno odgovarati na pitanja navijača.

"S obzirom na veliki broj komentara i upita za pojedine igrače, a shodno najavi da me interesuje i mišljenje onih koji sa tribina bodre BiH, odlučio sam da odgovorim na vaša pitanja.

U to ime, ostavite vaše pitanje u komentaru, a ja ću se potruditi da u videu, kojeg ću uskoro objaviti, dam odgovore na većinu.

Svjestan sam svoje pozicije, ali i činjenice da nam je sinergija navijača i tima itekako potrebna ukoliko želimo postići velike rezultate. Samo zajedno možemo uspjeti!", poručio je Hadžibegić na Facebooku.

Hadžibegić će imati pune ruke posla s obzirom da se u deset prvih sati nakon objave više od stotinu ljudi javilo, a neki su imali i više od jednog pitanja.

Sve u svemu, Hadžibegić je prvi selektor u historiji BiH koji je na ovaj način odlučio ostvariti direktnu komunikaciju s navijačima, a bit će i zanimljivo vidjeti kakva će na kraju biti pitanja i odgovori.

 

FOTO