Icardi postavio tri uslova Wandi za povratak u PSG i dao joj čvrsto obećanje

123aaa
Bračna kriza između Maura Icradija i Wande Nare dobila je novi zaplet, nakon što je argetinski nogometaš postavio tri uslova za povratak u PSG svoj supruzi i menadžerici.

Wanda je prije nekoliko dana odlučila je da napusti muža, optuživši ga za prevaru. Icardijeva supruga je potom s djecom otišla u Milano, a za njom se uputio i Mauro koji je dobio odobrenje kluba da propusti dva treninga i utakmicu sa Leipzigom. Ipak, do pomirenja nije došlo i sve ukazuje da će doći do razvoda.

Icardi je navodno zaprijetio Wandi da će napustiti PSG ukoliko ga ostavi, što bi vrlo skupo koštalo i njegovu suprugu koja je ujedno i njegova menadžerica, a i koja je u njegovo ime potpisala ugovor sa Parižanima.

Argentinski napadač u Parizu zarađuje 12 miliona eura godišnje, Wanda dobiva dodatna tri miliona kao njegova zastupnica, te je njegova prijetnja svojevrsna emocionalna i finansijska ucjena.

 

Kako je objavljeno u argentinskom TV showu "Los Angeles de la manana" (LAM), koji je do sada prenosio ekskluzivne infrormacije vezene oko mogućeg razvoda najpoznatijeg nogometnog para na svijetu, Icardi i Wanda jučer su se sastali u jednom pariškom restoranu.

Iako se očekivalo da bi Wanda trebala biti ta koja "diktira" uslove, navodno je Mauro zauzeo oštar stav i postavio je tri uvjeta koja mora ispuniti da bi se vratio u PSG.

Prvi je da oboje zatvore svoje Instagram naloge, a od svoje supruge traži da više ne bude "influencerica" i da obavlja isključivo posao njegove menadžerice. Treći uslov je da Wanda više ne putuje sama svojim privatnim avionom.

Zauzvrat, Icardi je Wandi Nari čvrsto obećao da će se dobro ponašati i vječnu vjernost.

Njihov brak je tokom proteklih sedam godina bio vrlo stabilan, ali posljednjih dana javile su se turbulencije koje bi mogle dovesti do konačnog prekida.