Menadžer Modrića otvoreno: Imam osjećaj da će Luka igrati u Italiji

Zvanično najbolji fudbaler nedavno završenog Svjetskog prvenstva Luka Modrić se posljednjih sedmica dovodi u vezu sa Interom iz Milana, a te glasine je dodatno podgrijao, čak i u nekoliko navrata potvrdio, njegov menadžer Marko Naletilić.

Agent fudbalera Real Madrida je u intervjuu za "Tutosport" rekao da ne bi bilo nikakvo iznenađenje da vezistu uskoro gledamo na Apeninskom poluostrvu.


- Modrić ne samo da razmišlja da igra u Interu, već je zaista oduševljen idejom da ima veliku ulogu sa "Nazurima". Imam osećaj da će, prije ili kasnije, Modrić igrati u Italiji, odrastao je gledajući Seriju A - naveo je Naletić.

Vezisti je motiv više za prelazak svakako veliki broj saigrača iz reprezentacije koji u ovom trenutku brane "plavo-crne" boje. Ivan Perišić, Marcelo Brozović i Šime Vrsaljko predstavljaju pravu "vatrenu" koloniju u Milanu, a nema sumnje da se nadaju da će im se uskoro pridružiti i kapiten selekcije. O tome svjedoče i brojne objave na društvenim mrežama, pa i njihova zajednička koju su "potpisali" i rječima "Neko fali".

Modrić je za "Kraljeve" odigrao 257 utakmica i postigao 13 golova, a sa madridskim klubom je trostruki uzastopni prvak Evrope. Iako se čini da je blizu selidbe na "Čizmu", u ovom trenutku konkuriše za tim za meč Superkupa Evrope protiv Atletika iz istog grada. Taj duel je na programu u srijedu od 21 sat.