Iniesta i Krkić posljednji u japanskoj ligi

HZUHU
Da, Andres Iniesta i dalje se aktivno bavi fudbalom, i koliko god znanja da posjeduje, čini se da ne može spasiti Vissel Kobe, čak ni sa sunarodnjakom Bojanom Krkićem.

U Japanu su odigrane posljednje tri utakmice 12. kola elitne J-lige. Po jedna pobjeda za domaće i gostujuće timove i jedan neriješen rezultat.

Gamba Osaka je kao domaćin na stadionu u Suiti pobijedio goste iz Kobeja sa 2:0. Bio je to četvrti uzasopni poraz za ekipu Vissela, trenutno posljednju na tabeli J-lige.

Tim za koji igraju proslavljeni asovi Andres Inijesta i Bojan Krkić osvojio je samo četiri boda u 11 kola! Obojica su protiv Gambe zaigrali tek u drugom poluvremenu, ali nisu pomogli saigračima da izbjegnu sedmi poraz u sezoni.

Istina, ovog puta je to bilo još teže jer je Vissel oko sat vremena imao igrača manje pošto je u 34. minutu crveni karton dobio defanzivac Kikuchi.

U preostala dva meča Tokio je na svom terenu poražen od ekipe Sagan Tosu (0:1) dok su Kashiwa Raysol i Urawa Red Diamonds odigrali meč bez golova (0:0).

Na tabeli J-lige vodi Kashima Antlers sa 25 bodova, dva više i utakmicom više od šampiona Kawasakija.