Italijanska novinarka o navodnoj aferi sa bh. reprezentativcem: Zamalo nisam dobila otkaz na poslu

.
Italijanska novinarka Giorgia Rossi je u razgovoru za italijanske medije otkrila da su joj fotografije sa Miralemom Pjanićem napravile probleme na poslu.

Ova 36-godišnjakinja je rođena u Rimu, a prve novinarske korake je napravila 2007. godine kada je radila za Romin kanal da bi šest godina kasnije prešla na Mediaset.

Postala je zaštitno lice Mediaseta što joj je u ljeto 2021. godine donijelo "transfer" na DAZN gdje vodi uvodne emisije prije utakmica Serije A i Lige prvaka.

U ranijem intervjuu je govorila o navodnoj vezi sa bosanskohercegovačkim reprezentativcem Miralemom Pjanićem koja joj je napravila nekoliko problema na poslu.

Paparazzi su fotografisali Giorgiju i Pjanića nakon čega je ona zamalo dobila otkaz na Mediasetu.

"Taj trač mi je napravio nekoliko problema na poslu. U to vrijeme sam tek počela raditi na Mediasetu nakon čega su me zamalo otpustili. Znam Pjanića iz vremena dok sam radila u Romi, upoznala sam ga u Milanu poslije utakmice nakon čega su novinari izmislili ljubav koja nikada nije postojala", rekla je Giorgija koja je zaručena za kolegu Alessija Contija sa kojim je sarađivala u Mediasetu.

 

Foto: Instagram