James se oporavio od povrede: Najteži dio karijere je konačno iza mene

Najbolji košarkaš svijeta LeBron James nakon 16 utakmica pauze vratio se na teren, a nakon pobjede u derbiju nad Clippersima rezultatom 123:120 rekao je da je najteži period u njegovoj karijeri stvar prošlosti.

Jamesu je za triple-double u susretu koji je odlučen nakon produžetka nedostajala samo jedna asistencija, a susret je završio s 24 poena, 14 skokova i 9 asistencija. Lakersi su pred posljednju četvrtinu imali 12 poena prednosti, ali su u finišu posustali i do pobjede su došli tek nakon produžetaka. LeBron je rekao da se takav pad ne smije ponoviti.

"Stali smo u trenucima kada to nismo ni smjeli ni trebali. Ipak, u nastavku susreta smo pokazali veličinu, a odlično je to što svaku utakmicu neki drugi igrač iz našeg tima zablista. Upravo zahvaljujući tome dobijamo na dubini koja je potrebna svakom timu", rekao je James.

James je rekao da još uvijek nije u potpunosti spreman i da je najteži dio karijere konačno iza njega. 

"Nisam se još uvijek u potpunosti oporavio, ali recimo da sam na dobrom putu, na nekih 80 posto. Srećom, osjećam da je najteži dio moje karijere konačno iza mene", James. 

Lakerse u sljedećih pet utakmica očekuje čak pet gostovanja, a redom oni gostuju Golden Stateu, Indiani, Bostonu, Philadelphiji i Atlanti.