Juniorke ŽOK Velika Kladuša osvojile titulu prvaka USK

.

Juniorke ŽOK Velika Kladuša osvojile su titulu prvaka USK. Ovjera prvog mjesta prije mečeva posljednjeg kola uslijedila je nakon subotnje pobjede kladuških odbojkašica u Bosanskom Petrovcu rezultatom 1:3 po setovima. Na ovaj način pored osvajanja prvog mjesta juniorke ŽOK Velika Kladuša su nastavile i niz bez poraza u tekućoj sezoni. U posljednjem ligaškom susretu juniorke ŽOK Velika Kladuša igraju protiv ekipe Ključa, a iako susret nema rezultatski značaj očekuju pobjedu kako bi na taj način spustili zavjesu na fantastičnu sezonu.

I kadetkinje ŽOK Velika Kladuša su pobjedile u Bosanskom Petrovcu  sa 0:2 po setovima i tako osigurale 2. poziciju, dok su pionirke/djevojčice doživjele poraz i nalaze se na 3. poziciji prije posljednjeg kola.

„Uzimajući u obzir da završetkom prvenstva dolazi i do značajnije  smjene generacija jer četiri standardne prvotimke iz juniorske ekipe odlaze na dalje školovanje, koristimo priliku da im zahvalimo na dosadašnjem trudu i zalaganju uz želje za uspjeh u daljem školovanju i životu. Zahvala i svima onima koji su nam pomogli da ovu sezonu privedemo uspješno kraju prije svega trenerima, roditeljima, sponzorima i svima ostalim“, poručili su iz Uprave ŽOK Velika Kladuša.