Juventus nudi 140 miliona za Pogbu, United ga zadržava ogromnom platom

Šampion Italije Juventus ponudio je Manchester United 140 miliona eura za transfer Paula Pogbe.

Sa duge strane, pojedini mediji tvrde da United  nije voljan da se odrekne jednog od svojih najboljih igrača i pokušat će da ga privoli da ostane na Old Trafornu.

Italijanski mediji navode da se sportski direktor Fabio Paratici sastao sa predstavnicima  Uniteda kako bi završili posao oko povratka Francuza u Torino, odakle je 2016. godine drugi put u karijeri obukao dres kluba sa Old Traforda.

Pogba je velika želja novog trenera 'Stare dame' Maurizia Sarrija, ali i klupskih funkcionera dugo već, ali se u trci za njegov potpis nalazi i Real Madrid.Kraljevski klub spremio je 125 miliona za 26-godišnjeg vezistu, što je manje nego Juventus koji je sada na ‘polu’.

Pogba je u finišu prošle sezone najavio da bi mogao da ode, ‘flertovao’ je sa Real Madridom, ali sigurno nema ništa protiv povratka u Torino jer je nezadovoljan u Manchsteru.

Ipak, ako je vjerovati engleskim medijima, Junajted je Pogbi ponudio 560.000 eura sedmičnu platu (umjesto dosadašnjih 290.000 funti) da ostane u redovima crvenih đavola. To bi Pogbu svrstalo među igrače koji najviše zarađuju  u ovom klubu, prenosi Hayat.


 Pogba ima još dve godine ugovora, a United ima i opciju da taj ugovor produži za još 12 meseci.