Kad se sportista pretvori u divljaka koji ne može podnijeti poraz tad nastaje potpuni haos

.
Mladi američki hrvač Braxton Pass potpuno je poludio tokom meča s Jackom Nathanom. Zadao je rivalu nekoliko teških udaraca tokom borbe i poslao ga je u bolnicu.

 

Nevjerovatne scene dešavale su se na hrvačkom takmičenju u Sjedinjenim Američkim Državama, a u glavnoj ulozi bio je mladi hrvač Braxton Pass.

 

Ovaj dečko je potpuno poludio u meču protiv Jacka Nathana. Bio je iz nekog razloga toliko bijesan da je odlučio napasti rivala.

Dok je bio u gornjoj poziciji odlučio je upotrijebiti šake. Žestoko je udarao rivala u lice i nanio mu je teške tjelesne povrede.

Jack Nathan je zadobio lom nosa i blaži potres mozga. Ukazana mu je ljekarska pomoć i morat će na operaciju.

S druge strane ratoborni Braxton Pass je završio s takmičenjem. On je izbačen s ovog, a slijedi mu i dugotrajna suspenzija.

Lako bi mogao odgovarati i za nanošenje tjelesnih povreda pred zakonom s obzirom na to da je policija pokrenula istragu.

Takmičenje 'The Southern Throne' poznat je kao elitno hrvačko takmičenje u Sjedinjenim Američkim Državama i brojni veliki hrvači su učestvovali na njemu.

Nikada ranije se nije desio ovakav jedan incident. Hrvačka zajednica je šokirana, kao i svi oni koji su pogledali snimke.