Kadestam nokautirao Roberta Soldića u drugoj rundi (VIDEO)

boks
Niti u drugom nastupu pod okriljem ONE Championship organizacije, Roberto Soldić nije uspio doći do pobjede.

 

Nakon što je prošle godine doveden u jednom od njihovih najvećih i najznačajnijih poslova dosad, Soldić je prvo odradio borbu bez pobjednika Murata Ramazanova, a sad je nokautom poražen od Zebaztiana Kadestama.

Iako se znalo da protiv sebe nema bezazlenog protivnika, nego opakog nokautera i bivšeg ONE prvaka velter kategorije, Soldić je ipak bio veliki favorit pa je njegov poraz jednako toliko veliko iznenađenje.

Kadestam je napao svime što posjeduje i vrlo brzo Soldića poslao udarcem na pod. Odmah se Roberto ustao i pokušao pobjeći, ali nevjerojatno agresivan bio je njegov protivnik, koji ga je ubacio u još jednu kanonadu udaraca. I po drugi put se nakon pada Soldić odmah ustao, ali na nogama se sve nastavilo kao do tada. Kadestam je pogodio još jedan precizan udarac, Soldić je pao na koljena, a sudac Herb Dean je tada odlučio kako je vidio dovoljno.

Soldić je ovim porazom svoj omjer doveo na 20 pobjeda i četiri poraza, a bit će zanimljivo popratiti kakve će mu sad biti ambicije. One s kojima je došao u ONE, da postane prvak u više različitih borilačkih sportova, sad će morati na neko vrijeme staviti sa strane.

 

VIDEO