Kako njoj zabiti gol? Ona je najljepša golmanica na svijetu

Stefani Jimenez
Stefani Jimenez (26) proglašena je najljepšom golmanicom u ženskoj nogometnoj ligi u Meksiku. Na Instagramu ju prati preko pola milijuna fanova koje svakodnevno oduševljava objavama.

 

Stefani Jimenez (26) je prelijepa golmanica meksičkog Juareza, a mnogi su je proglasili najljepšom golmanicom svijeta.

Iako se njezin klub nije plasirao u finale tamošnje lige, atraktivna Meksikanka oduševljava sjajnim golmanskim sposobnostima i atraktivnim izgledom.

Na Instagram profilu prati ju preko pola milijuna fanova, a svi ju odreda hvale i nazivaju najljepšom nogometašicom tamošnjeg podneblja.

Jimenez na terenu pokazuje da je odlična golmanica, ali i njezini pratitelji na društvenim mrežama nisu uskraćeni za isto. Često objavljuje snimke i fotografije s treninga i utakmica, ali na profilu se mogu pronaći fotografije koje muški dio populacije zasigurno neće ostaviti ravnodušnima.

Jedna od karakteristika po čemu je učinkovita u onome što radi je njezina visina jer je s 1,67 m jedna od najviših golmanica u meksičkoj ligi dok prosječna visina ženske populacije u Meksiku iznosi 1,59 m. Upravo zbog toga je učinkovitija u obrani, a još jedna od stvari zbog kojih je zauzela posebno mjesto u srcima ljubitelja ženskog nogometa je činjenica koliko dobro izgleda u dresu svaki puta kada izađe na teren.

Osim što na terenu izgleda fantastično, Stefani i izvan njega pridaje veliku pozornost odijevanju, a jedna od aktivnosti koju najviše voli raditi, kad ne igra nogomet, je poziranje u kupaćem kostimu. 

Meksička golmanica je sa svojim klubom FC Juarez u sezoni odigrala 659 minuta.