Karma je čudo: PSG iz Lige prvaka izbacili igrači koje su "otjerali" iz svog kluba

nogomet
Paris Saint-Germain se sinoć već u osmini finala oprostio od Lige prvaka nakon što je s ukupnih 3:0 nadigran od Bayerna, a zanimljivo da su francuskog prvaka nokautirali igrači koji su ih prije nekoliko godina napustili bez odštete.

 

Naime, ključne golove u ovom dvomeču postigli su bivši igrači PSG-a Kingsley Coman (za pobjedu Bayerna 1:0 u Parizu) i Eric Maxim Choupo-Moting (za sinoćnje vodstvo 1:0 na Alianz Areni), dok je Serge Gnabry samo potvrdio prolaz u 89. minuti.

Coman je prošao omladinski pogon PSG-a odakle je stigao i do prvog tima, a onda je 2014. godine pušten u Juventus kao slobodan igrač.

Došao je potom do Bayerna, a kad se spoje sve godine Comana u seniorskom nogometu još nikad nije odigrao sezonu u kojoj nije bio prvak države s klubom za koji nastupa.

Za Choupo-Motinga nikad u karijeri nije plaćena odšteta, a nanizao je veliki broj klubova u karijeri - HSV, Nurnberg, Mainz, Schalke, Stoke City, PSG i sada Bayern.

U Bayern je stigao besplatno 2020. godine, a u prvi plan se probio odlaskom Roberta Lewandowskog i povredom Sadia Manea.

Priliku je sjajno iskoristio te je nosio napad Bayerna u posljednjim utakmicama, dok je sve zaokružio sinoćnjim golom kojim je potvrdio prolazak Bavaraca u četvrtfinale Lige prvaka.