Katalonci bjesne na suđenje u Madridu: “Modriću je oprošten crveni karton” (VIDEO)

Modrić
Real Madrid je u zaostalom susretu 17. kola La Lige pobijedio Valenciju s 2:0, zabili su Marco Asensio i Vinicius, a ponovno se priča o suđenju na utakmici.

 

U 72. minuti dvoboja Gabriel Paulista je sasvim opravdano dobio crveni karton, grupo je pokosio Viniciusa u jednom duelu, ali u dijelu katalonskih medija spominje se sporna situacija u kojoj je hrvatski kapetan Luka Modrić trebao zaraditi opomenu.

Radi se o situaciji iz 44. minute dvoboja, došlo je do koškanja među igračima obje momčadi na Realovoj polovici terena, a lopta je bila na centru, u rukama gostujućeg nogometaša Samuela Line.

Modrić je uporno tražio loptu od nogometaša Valencije, ali ovaj se oglušio i loptu proslijedio svom suigraču. Razljutilo je to hrvatskog nogometaša koji je Linu pokušao izbiti loptu iz ruku, a čini se i udario rukom u trbuh.

Lino se odmah složio na pod, a ništa od toga nisu vidjeli ni sudac ni VAR soba, što je razljutilo katalonske medije, posebno tamošnji Sport koji tvrdi da je našem kapetanu oprošteno isključenje.

 

VIDEO