Khabib emotivno pred večerašnju borbu: Nakon smrti oca, nisam ni znao da li ću se više ikada boriti

.
Ruski borac Khabib Nurmagomedov večeras će se protiv Justina Gaethjea boriti za ujedinjenje pojaseva lake kategorije UFC 254 priredbe.

 

Večerašnji event počinje u 20 sati, a borba Khabiba i Gaethjea bi trebala početi oko 23 sata po našem vremenu. U razgovoru za ESPN Khabib je pokazao koliko uvažava današnjeg protivnika.

 

Također, Nurmagomedov je poručio da, nakon očeve smrti, do prije nekoliko mjeseci nije ni znao da li će se ikada više boriti.

 

“Imao sam i prije UFC-a ovakvih protivnika. U Rusiji su imali dosta boraca koji su i dobri hrvači, ali mislim da je on poseban u UFC-u. Dobar je hrvač, dobro udara, ima dobar lijevi kroše, ima veliko srce. Ako ga želite pobijediti, morate ga uspavati”, rekao je pa dodao:

 

“Odličan je udarač, no on i prima dosta udaraca. Dosta ću ga gađati overhandom, pa u tijelo. Imam nešto što sam pripremio za njega i u stand-upu, a ne samo u hrvanju. Ići ću naprijed, izmorit ću ga. Želim mu umoriti tijelo i ugušiti ga. To je moj plan. Želim obraniti titulu četvrti put. Ovo je teška godina za mene i samo hoću biti koncentriran na ovaj meč. Za mene je strašna motivacija što sam ovdje nakon očeve smrti. Prije četiri mjeseca nisam znao hoću li se uopće opet boriti. Ovdje sam, želim završiti započeto. Imam sjajnog protivnika i moram nastaviti svoju nepobjedivost.”