Koliko su pohlepne žene fudbalera najbolji primjer je potez supruge Danija Alvesa dok on robija

.
Čuveni fudbaler završio iza rešetaka

 

Dani Alves je duže od sedmice u zatvoru i pitanje je da li će osjetiti miris slobode u skorom periodu jer se suočava sa ozbiljnom kaznom zbog seksualnog napada.

Iako je u početku vjerovala u nevinost svog muža, Joana Sanz je izgleda izgubila povjerenje u nekada najboljeg beka svijeta te je napravila radikalan potez.

Naime, atraktivna manekenka je sa društvenih mreža pobrisla većinu zajedničkih fotografija sa Alvesom, a ostavila je njih 11.

Glavni i isključivi razlog za to je zarada koju joj donose. Alves i Sanz su napravili niz zajedničkih fotografija za plaćenu promociju i sada ih ona ne može izbrisati.

Brisanje fotografija bi značilo i gubitak novca kao i plaćanje penala zbog kršenja dogovora pa i Joana i nije imala previše izbora.

Inače, bogatstvo ove 29-godišnjakinje se procjenjuje na "skromnih" 500.000 eura pa i ne čudi zašto ne želi da izgubi novac pogotovo kada njenom dosadašnjem partneru prijeti ozbiljna robija.

Joana Alves prolazi kroz prilično težak period pošto je nedavno ostala i bez majke koja je preminula nakon borbe sa teškom bolešću.

Tako je u kratkom razmaku ostala bez dvije osobe koje su joj bila glavna podrška u životu zbog čega je i na Instagramu poslala poruku: "Može li ikako ova bol proći?"

FOTOGRAFIJU POGLEDAJTE OVDJE.

U međuvremnu je dobila i niz prijetećih poruka na Instagramu. Neki je kritikuju zato što je bila uopšte sa Alvesom, a neki zašto je obrisala zajedničke fotografije.

Podsjećanja radi, Alves je u zatvoru od sredine januara nakon što je u decembru fizički i seksualno zlostavljao jednu 23-godišnjakinju u noćnom klubu u Barceloni.

Žrtva je Brazilca optužila za silovanje poslije čega je uhapšen. U međuvremenu je nekoliko puta mijenjao iskaz, a njegova definitivna tvrdnja je ta kako je zlostavljana djevojka pristala na odnos.

Bivši igrač Barcelone, Juventusa i PSG-a iz prvog braka sa Dinorom Santanom ima dvoje djece, dok je sa Joanom oženjen posljednjih pet i pol godina.