Lagala da ima rak kako ne bi imala intimne odnose s dečkom: 8 godina je spavao sa ženom svog brata

ddsf

Ne znam da li je tako pokušavao da me učini ljubomornom, rekla je Kejt

Bivša djevojka penzionisanog fudbalera i trenera Rajana Gigsa (Ryan Giggs), Kejt Grevil (Kate Greville) optužila ga je za nasilje.

On se našao pred sudom, jer je iznijela i da je on kontrolirao njen život, kao i da je bio izrazito agresivan i nasilan prema njoj u periodu od 2017. do 2020. godine.

Naime, na saslušanju u sudu pušten je snimak Kejt u kojem se čuje razgovor sa dektektivima koji traje 105 minuta nakon fudbalerovog napada na nju. 

Ona je ispričala i kako su uopšte optočeli aferu i kako je došlo do zbližavanja zbog nesretnih brakova u kojima su bili. 

Napao je u hotelskoj sobi

- Uzeo je moju torbu sa laptopom i bacio mi je u glavu - opisala je napad na nju u hotelskoj sobi, a potom dodala da ju je tako jako udario u leđa da je s kreveta odletjela na pod. Međutim on se nije tu zaustavio. Golu ju je vukao i izbacio iz sobe, da bi je pustio nazad tek nakon 10 minuta. Nakon toga su imali seksualni odnos. Detektivima je rekla da se incident dogodio, jer je optužila Gigsa da se nabacivao drugim djevojkama u njenom prisustvu.

- Ne znam da li je tako pokušavao da me učini ljubomornom. Potpuno bi me ignorisao i razgovarao sa svima ostalima. Također bi flertovao sa mojim prijateljima - podjelila je Kejt.

Nakon toga bi rekao da je njihova veza završena jer se ona žalila na to, a onda bi mu se izvinila.

- Završilo bi se tako što bih rekla da mi je žao jer bih se zbog toga osjećala loše - objasnila je.

Nakon toga bi je udario i ona bi se osjećala kao da je sama kriva. Što se tiče incidenta u hotelu u Abu Dabiju, dogodio se zato što je ona pitala Rajana da li šalje poruku nekoj djevojci.

- Izbacio me je iz sobe dok sam bila gola i rekao: "Kako se usuđuješ, to je moja ćerka. Naša veza je gotova. Uhvatio me je za zglob, bukvalno me odvukao u predvorje. Bacio je sve moje stvari, svu šminku u hodnik, zaključao vrata i nije me pustio u sobu - rekao je Grevil.

Imali aferu

Kejt je također otkrila da je Rajana upoznala 2013. godine kada je radila za PR kompaniju kojoj je on bio klijent. Imali su aferu dok je Gigs još bio u braku sa Stejsi Kuk (Stacy), a počela je kada ju je njena majka molila da zamoli fudbalera da joj potpiše majicu.

Grevil je napustila muža zbog Rajana jer se zaljubila i vjerovala da je on njena srodna duša i najbolji prijatelj. Da je Gigs problematičan dalo se naslutiti kada je počeo da je naziva ku*kom i optužio je da ima seks sa drugim muškarcima jer nije mogla da se u tom trenutku nađe s njim.

Fudbaler ju je natjerao da se osjeti paranoično kada mu je rekla da zna da se viđa sa drugim ženama iza njenih leđa, a često joj je slao seksualne poruke i fotografije, a zatim prijetio da će njihov snimak objaviti u javnosti.

Ucjenjivao je

- Ujutro bi dolazio kod mene, imali bismo seks i imala sam osjećaj da me samo za to koristi. Nije me ostavio samu i nikada nije bilo trenutka kada nije želio seks. Došao bi kod mene na seks, a onda bi otišao sa drugom djevojkom u Barcelonu - rekla je Kejt.

Uvijek bi morala da odgovara na njegove poruke jer bi joj inače prijetio kao nekada kada je poslao mejl sa snimkom njihove seksualne veze i ucjenjivao je. 

- Poslat ću ovu poruku ljudima ako ne odgovoriš - napisao joj je Gigs koji ju je kritikovao za sve - počev od toga kako pere posuđe, do toga kako namješta krevet.

Nakon svega, skovala je plan kako da pobegne od fudbalera, a posljednja kap bili su dokazi da ima afere sa osam drugih žena na njegovom iPadu.

- Trebao mi je plan da pobjegnem u tajnosti da ne bi mogao da me pronađe, da me ne bi maltretirao - rekla je Grevil. 

Međutm, Gigs ju je optužio da pokušava da zatrudini sa njim. Sudu je rečeno kako je poslala poruku prijateljici rekavši da će te nedelje ukloniti spiralu. Rekla je Gigsu da ide u bolnicu na Papa test jer je, kako mu je rekla, bris otkrio ćelije raka. Ali ona je zapravo izvadila spiralu.

foto: Instagram

- Vadila sam spiralu i željela sam test na polno prenosive bolesti. Htjela sam da ga skinem sa leđa. Potpuno se kajem što sam to rekla, ali morala sam nešto da kažem da ga skinem sa leđa i da me ostavi na miru. Lagala sam za rak da ne bih morala da imam seks sa njim - tvrdi ona.

Podsjetimo, Gigs je šokirao svijet još 2011. godine kada se saznalo da je osam godina imao aferu sa Natašom Gigs, sestrom njegovog rođenog brata Rodrija. Nataša je otkrila i da je abortirala njihovo dijete nekoliko nedelja prije nego što što se udala za Rodrija.

Sa bratom danas ne priča, a on je rekao da je i dalje toliko bijesan da bi ga mogao zgaziti automobilom da ga vidi na ulici.

 

 

foto: Profimedia

Izvor: