LeBrona u životu niko nije povrijedio kao dvoje navijača Indiane: Tražio je da ih izbace iz dvorane

asd
LeBron James je kiptio od bijesa u susretu Indiane Pacersa i njegovih LA Lakersa.

Ni najvećem dušmaninu se ne može poželjeti ono što su LeBronu Jamesu poželjeli navijači Indiane

Najbolji košarkaš današnjice i svakako jedan od najboljih ikada susreo se sa užasnim dvojcem na tribinama u Indiani prije dvije noći, kada su njegovi Lakersi nakon produžetka slavili sa 124:116.

Tu je večer obilježio "King" sa 39 poena, pet skokova i šest asistencija, ali u žižu javnosti dospio je zbog jednog incidenta, kada je zatražio da dvoje navijača domaćeg tima budu izbačeni iz dvorane.

Niko nije imao pravu predstavu svega što se dešavalo, no sada dolaze užasne informacije da je par koji je pratio meč u dresovima Indiane Jamesu poželio da mu u saobraćajnoj nesreći umre stariji sin Bronny.

"Nadam se da će Bronny sutra doživjeti saobraćajnu nesreću i da će umrijeti", dobacivala je žena iz publike Jamesu, dok je njen partner imao slične "želje", s tim da je spominjao koronavrius.

Te stvari su razbijesnile Jamesa, te je hitno od sudija i organizatora meča zatražio da se oboje maknu iz dvorane, što se na kraju i dogodilo.

Na konferenciji za novinare LeBron James je uvjeravao da postoji granica koju navijači ne mogu preći.

"Postoji razlika između navijanja za svoj tim i prelaska granice gestama i riječima, stvari koje ja ne bih rekao navijačima, a oni ne bi trebali reći igraču", rekao je James, koji naravno nije želio o detaljima pričati.

LeBron James vratio se u akciju u ovoj utakmici nakon što je odslužio suspenziju od jedne utakmice zbog namjernog udarca laktom Isiaha Stewarta u prošlonedjeljnoj pobjedi nad Detroit Pistonsima.