Liverpool i PSG s problemima po preokrete: Sve što trebate znati uoči spektakla

fud

U VELIKOJ večeri osmine finala Lige prvaka od 21 sat susreću se Liverpool i Atletico Madrid na Anfieldu te PSG i Borussia Dortmund na Parku prinčeva.

 

U VELIKOJ večeri osmine finala Lige prvaka od 21 sat susreću se Liverpool i Atletico Madrid na Anfieldu te PSG i Borussia Dortmund na Parku prinčeva.

Oba domaćina love zaostatak iz prvih utakmica - europski prvak je protiv Španjolaca u Madridu izgubio 1:0, a francuski prvak pao je kod Nijemaca 2:1.

Prijenos Liverpoola i Atletica možete pratiti na programu HRT 2, a duel PSG-a i Borussije bez prisutnosti publike na stadionu možete pratiti na Areni Sport.

Liverpool - Atletico Madrid (0:1)

Nažalost, umjesto nogometa puno više se govori o koronavirusu koji hara Europom i zbog kojeg je nervozan i Jürgen Klopp. Na jučerašnjoj presici novinari su ga ponovno upitali o toj temi, a on je odgovorio:

"Jesi li ti iz Madrida?" pitao ga je Klopp pa dodao: "Živiš u Madridu, jesi li ti zabrinut? Sjediš tu i to me pitaš?"

 

Kad je novinar odgovorio da nije zabrinut, zato što on ne igra nogomet, Klopp je ponudio opširan odgovor kojim je dao do znanja da nije oduševljen pitanjem. 

"Nije to ništa posebno. Nogomet je samo igra. Mi nismo društvo, samo smo njegov dio, ali ti si svejedno doletio iz Madrida. Zašto nisi ostao ondje? Zatvorili su škole, jasno je da su zabrinuti. Ti očito misliš da je nogomet vrijedan putovanja. To je naš zajednički problem, mi igramo nogomet, ali ne možemo zaustaviti virus. Moramo raditi to što radimo."