Liverpul oslabljen za Evropa ligu

Večeras su na rasporedu utakmice 5. kola grupne faze Evropa lige. Fudbaleri Liverpula će večeras dočekati ekipu LASK-a.  Popularni "Redsi" nakon neočekivanog poraza u prošlom kolu od ekipe Tuluza (3:2), mora ići na pobjedu večeras, ako želi da se domogne nokaut faze Evropa lige na proljeće.  Tim Jirgena Klopa (Jurgen Klopp) će biti oslabljen za dva veoma važna igrača. Alison Beker (Allison Becker) i Diogo Žota (Diogo Jota) neće igrati večeras zbog povrede od prošlog vikenda sa utakmice protiv Mančester Siti

Večeras su na rasporedu utakmice 5. kola grupne faze Evropa lige. Fudbaleri Liverpula će večeras dočekati ekipu LASK-a.

Popularni "Redsi" nakon neočekivanog poraza u prošlom kolu od ekipe Tuluza (3:2), mora ići na pobjedu večeras, ako želi da se domogne nokaut faze Evropa lige na proljeće.

Tim Jirgena Klopa (Jurgen Klopp) će biti oslabljen za dva veoma važna igrača. Alison Beker (Allison Becker) i Diogo Žota (Diogo Jota) neće igrati večeras zbog povrede od prošlog vikenda sa utakmice protiv Mančester Sitija (1:1).

Njemački stručnjak je istakao da će Alison da pauzira još dvije sedmice, dok nije poznato kada će Žota da se vrati na teren.

- Obojica su van terena. Alison neće braniti sutra i u nedjelju. Verovatno će pauzirati do dvije sedmice. Ne znamo koliko će Žota da pauzira, vidjet ćemo koliko će mu biti potrebno da se oporavi od povrede - rekao je Klop.

Liverpul je prvi na tabeli grupe E sa devet bodova, dok je Tuluz drugi sa sedam. Rojal Union ima četiri boda, a LASK je poslednji sa tri.