Maksimalno iskoristio to što je žrtva: Svijet je dobio novog najbahatijeg fudbalera!

vinicius jr
Izgleda da je svijet dobio novog najbahatijeg fudbalera na svijetu. Dečko kojeg je ne tako davno uživao ogromnu podršku cijelog svijeta je pokazao nevjerovantu raskošnost i potrebu da hvalisanjem zbog čega se našao na udaru kritika.

 

Sezona je završila, a zbog toga su mnogi fudbaleri spakirali kofere kako bi u krugu najbližih prijatelja i porodica uživali u dugo iščekivanom i željenom ljetovanju.

Drugi iskorištavaju vrhunac ljetne sezone kako bi obnovili svoj imidž odvažnim izgledom koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i koji u nekoliko sekundi postanu viralni.

Posljednji koji je promijenio frizuru bio je jedan od trenutno najpopularnijih fudbalera svijeta Viniciusa Jr koji je proteklih sedmica bio žrtva rasizma na fudblaskim stadionima.

Igrač Real Madrida ostavio je za sobom svoju tradicionalnu frizuru te se odlučio za izgled u stilu svog saigrača Edouarda Camavinge, u kojem prevladavaju kratke pletenice s plavim vrhovima.

Brazilac, koji je već na odmoru nakon što je završio svoje međunarodne obaveze sa reprezentacijom, na društvenim je mrežama podijelio svoju novu frizuru.

Fotografija također pokazuje koliko je bio intenzivan i poseban dan u shoppinga bio Vinija što potvrđuje i veliki broj Nike opreme koje su preplavile ulaz u njegovu kuću.

Nije prvi put da novi broj "sedam" oponaša svog saigrača. Tokom odmora prošlog ljeta, Brazilac je je iznenadio sve svojom frizurom u Camavinginom stilu za vrijeme jedne utakmice na stadionu Flamenga.

Ipak, brojne papirne vrećice sa Nike proizvodima su na neki način u prvi plan istaknuli bahatost Viniciusa i suvišnu potrebu da se pohvali šta je sve kupio.

Upravo iz tog razloga mnogi su jedva dočekali da ga kritikuju i osude njegovo ponašanje, posebno oni koji ga od ranije drže na zubu.

Poznato je da Vinicius nije omiljen lik na fudblaskim stadionima u Španiji, ne vole ga rivali zbog njegovog ponašanja, dok ga protivnički navijači konstantno vrijeđaju.

Upravo iz tog razloga nakon što je objavio fotografiju sa čak 14 papirnih vrećica iz Nike prodavnice mnogi su jedva dočekali da ga proglase novim najbahatijim fudbalerom na svijetu.