Medić: Pobjedom nastavljamo borbu sa Sarajevom, oni će sigurno negdje kiksati

Medić
Znam kako rade i koje su njihove kvalitete, a čvrsto vjerujem kako naše vrijeme dolazi, poručio je Karačić

 

Priliku za povratak na pobjednički kolosijek Široki Brijeg imat će u nedjelju (17 sati) na Pecari protiv posljednjeplasirane Krupe, u dvoboju 25. kola m:tel Premijer lige BiH.

Bez potcjenjivanja

- Nedavno smo igrali protiv njih i dobro upoznali njihovu kvalitetu. Vidjeli smo tada da su drugačija momčad od one jesenas. Oni jesu posljednjeplasirana momčad, ali dočekujemo ih bez potcjenjivanja, rekao je trener Toni Karačić na konferenciji za medije istaknuvši kako su ovakve utakmice u pravilu najteže.

- Igramo kući i ova utakmica nam je izuzetno bitna. Zapravo, svaka sljedeća utakmica nam je bitna u borbi za ostvarenje cilja. Moramo se vratiti na pobjednički kolosijek, jer samo tako možemo doći do svoga cilja. U poziciji smo favorita i to moramo opravdati na terenu, dodao je Karačić.

S puno respekta o sljedećem suparniku govorio je i desni bočni igrač Kristijan Medić.

- Njihova pozicija na tablici možda i nije realna, jer u nekim utakmicama nisu imali sreće. Ipak, favoriti smo i zanima nas samo pobjeda. Pobjedom nastavljamo borbu s FK Sarajevo, oni će sigurno negdje kiksati. Možda već sada protiv Veleža - istaknuo je mladi Kristijan Medić koji se ustalio u timu kao zamjena za Branimira Cipetića.

- Nije lako zamijeniti reprezentativnog igrača. No, zadovoljan sam svojim igrama, ali očekujem i nadam se kako mogu puno bolje. Uostalom, kao i cijela momčad, smatra Medić.

Možemo puno bolje

S njim se složio i trener Karačić koji naglašava kako nije floskula kada kaže kako njegova ekipa ima puno prostora za napredak.

- Ova momčad sigurno može puno bolje od ovoga. Znam kako rade i koje su njihove kvalitete, a čvrsto vjerujem kako naše vrijeme dolazi, poručio je Karačić koji neće imati velikih problema po pitanju sastavljanja ekipe, jer je jedini izvan konkurencije povrijeđeni Josip Majić.

Nedjeljnu utakmicu na Pecari sudit će Haris Kaljanac iz Sarajeva.