Messi od danas može početi pregovarati s drugim klubovima

Messi
Argentinski napadač Lionel Messi (33) danas je ušao u posljednjih pola godine ugovora s Barcelonom, a to znači da može početi pregovarati s drugim klubovima.

 

Messi je još prošlog ljeta želio otići iz kluba nakon sukoba s predsjednikom Josepom Bartomeuom, ali je na kraju ipak ostao još jednu sezonu.

Iako ga Barcelona želi zadržati i dalje, ne zna hoće li Messi ostati i na ljeto je sve moguće te na njegovu odluku neće utjecati ni ishod predsjedničkih izbora u klubu.

Prošlog ljeta navodno je bio na korak do Manchester Cityja u kojem bi ponovo sarađivao sa svojim omiljenim trenerom Pepom Guardiolom.

Posao je na kraju propao jer je klub unatoč Messijevom insisitranju da ga Barca mora pustiti tvrdio da on i dalje ima klauzulu od 700 miliuna eura.

City ga sada može dobiti besplatno i navodno je već oformio pregovarački tim koji bi se uskoro mogao sastati s Messijevim ljudima i nagovoriti ga da promijeni klub.

Inače, u priču se uključio i PSG kojeg se uvijek spominje u kontekstu velikih transfera i najskupljih igrača pa će biti zanimljivo pratiti kakva će biti Messijeva budućnost.